Know Us Better

Kingster’s History

Fakultas Kedokteran didirikan pada 8 Juni 1992. Sejak 14 tahun didirikannya, FK UMI telah meluluskan 304 orang dokter. Awal berdirinya, FK UMI memulai kegiatan akademik dengan jumlah mahasiswa yang sangat sedikit yaitu 45 orang. Namun, seiring dengan perkembangannya, saat ini FK UMI mampu menampung kurang lebih 1.089 mahasiswa yang aktif baik di pre-klinik (tahap akademik) maupun klinik (tahap profesi)

Fakultas Kedokteran Universitas Muslim Indonesia dalam perkembangan nya  hingga hari ini telah melahirkan  Alumni profesi dokter 2043 orang yang telah tersebar luas di seluruh indonesia

Our Philosophy

A wonderful serenity has taken possession of my entire soul, like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart. I am alone, and feel the charm of existence.

Kingster's Principle

Key Of Success

Special Campus Tour

Campus on a tour designed for prospective graduate and professional students. You will see how our university like, facilities, studenst and life in this university. Meet our graduate admissions representative to learn more about our graduate programs and decide what it the best for you.

Graduation

Powerful Alumni